Merkez Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimiz; insan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan bir birey olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yenipazarmerkezortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YÖRÜK ALİ EFE CAD. OKULLAR SOK.

Yerleşim Yeri - Yenipazar/AYDIN

Adres - YÖRÜK ALİ EFE CAD. OKULLAR SOK.

Ulaşım İl Merkezine ve Nazilli ilçesine her yarım saatte bir minibüslerle ulaşım bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 40 km´dir.